Hormon Yoga Terapi

Kursus for kvinder

Ikke planlagt.
Fredag kl. 16-20
Lørdag kl. 10-18
Bemærk: Minimum antal deltagere er 4.
Underviser: Aut. Yogalærer Iris U. Schneider

STED
In-Sight Yoga / Yoga & Psykoterapi
Struenseegade 13 A, 1.
2200 København N
Er du kvinde i overgangsalderen og plaget af hedeture, hovedpine, søvnforstyrrelser, humørsvingninger, hang til depression, for tørre slimhinder, eller andre symptomer, du godt kunne tænke dig at være foruden? Eller har du gener pga. for lavt østrogen niveau – f.eks. svært ved at blive gravid? Så prøv denne effektive metode.
 
Hormon Yoga efter Dinah Rodrigues blev indført i Danmark af Iris U. Schneider i 2010. Denne yogaform er især rettet mod kvinder over 35, samt kvinder der har svært ved at få børn, har svære menstruationsforstyrrelser eller andre hormonrelaterede problemer.Hormon Yoga er udviklet af den brasilianske yogaterapeut Dinah Rodrigues. Metoden indeholder elementer fra Hatha Yoga, Energetisk Yoga, Kundalini Yoga og tibetanske energi øvelser. Øvelserne er dynamiske, med intensive åndedræts teknikker, samt visualiseringer, og har en dybtgående virkning på hormonsystemet og livsenergien, i yoga kaldet prana.

Omkring 35 års alderen (statistisk set) begynder østrogen niveauet at falde og mange kvinder oplever symptomer som hedeture, humørsvingninger, tør hud og tørre slimhinder, nedsat sexlyst, hårtab, træthed og depression. Teknikkerne i Hormon Yoga er udvalgt til at skabe hurtig lindring helt hen til ophør af disse gener.

På kurset gennemgår vi programmet flere gange, med vægt på, at øvelserne tilpasses den enkelte. Kursusmateriale udleveres, så du kan øve derhjemme.

Hvis du er i medicinsk behandling, eller er i tvivl om dette er noget for dig, så ring og snak med Iris først: tlf. 20 64 58 19.

Iris U. Schneider fik sin yogalærereksamen hos Guni Martin (Integralyoga) i 1989 og er fuldtids yogalærer. Hun har taget utallige efteruddannelser, bl.a. Hormonyoga hos Dinah Rodrigues i 2010, samt har et bredt spektre af andre relevante uddannelser, som f.eks. som vejleder i Systemiske Familieopstillinger.

Pris for begge dage, inkl. dansk manual: 1.550 kr. (Ret til ændringer forbeholdes).

Du er tilmeldt når du har sendt en mail til Iris og indbetalt på In-Sights konto i Merkur bank: 8401 1148966. Skriv Hormon og dit navn.


In-Sight v/Iris U. Schneider, Dagmarsgade 5, 4. th., 2200 København N, CVR: 13798192